COMPLETEAZA ACUM formularul de mai jos pentru ca PROMOTIA este valabila pana la: 20-05-2022
Actioneaza acum pt ca in cateva zile preturile vor CRESTE cu 30%!
Oferta valabila pana la
20-05-2022

Completeaza formularul pentru ca
DOAR AZI MAI BENEFICIEZI DE:

  • Geam Low-e + argon la pret de geam simplu
  • Profil 5 camere la pret de 3
  • Plase insecte GRATUIT

Completezi formularul in 10 secunde si profiti de PROMOTIE.
Vei primi cea mai buna OFERTA a companiei noastre.
Completeaza fomrularul

Protectia datelor

SC GATI TITAN IMPEX SRL, denumita generic in cele ce urmeaza Gati, in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.termopane-gati.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de client atunci cand utilizeaza acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC GATI TITAN IMPEX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati.

SC GATI TITAN IMPEX SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.gati.ro,  prin efectuarea de comenzi online, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

SC GATI TITAN IMPEX SRL. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: comercial@gati.ro.

Feedback
SC GATI TITAN IMPEX SRL ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Utilizarea datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat firmei.

Modificarile politicii de confidentialitate

SC GATI TITAN IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea Site-ului si/sau utilizarea Serviciului in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a schimbarilor survenite.

Prin accesarea si utilizarea acestui Serviciu si a comunicarii electronice cu noi, ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor dumneavoastra personale.

Pentru OFERTA la termopane suna acum la 0755 749 887

Termopane in rate prin Star BT

Completeaza formularul ACUM
si AFLA PRET SPECIAL
NOTA: Toate campurile sunt obligatorii.
Lucram cu
SUNA ACUM