Usi exterior
COMPLETEAZA ACUM formularul de mai jos pentru ca PROMOTIA este valabila pana la: 25-04-2018
Actioneaza acum pt ca in cateva zile preturile vor CRESTE cu 30%!
Oferta valabila pana la
25-04-2018

Completeaza formularul pentru ca
DOAR AZI MAI BENEFICIEZI DE:

  • Geam Low-e + argon la pret de geam simplu
  • Profil 5 camere la pret de 3
  • Plase insecte GRATUIT

Completezi formularul in 10 secunde si profiti de PROMOTIE.
Vei primi cea mai buna OFERTA a companiei noastre.
Completeaza fomrularul

 

USI EXTERIOR

Galan produce Usi exterior si usi interior realizate din profile PVC cu o calitate germana binecunoscuta.

Oferta pentru usi exterior / interior din termopan este calculata in functie de montarea de sticla Low-E sau diverse tipuri de sticla ceruta de client.

Pentru Usi exterior din termopan se alege o grosime a profilului PVC mai mare.            Galan furnizeaza Usi exterior si usi interior realizate din profile PVC care se pot monta si la balcon.  

            Clasificarea de usi termopan pentru exterior si usi termopan pentru interior cu caracteristici care pot afecta atat functionalitatea cat si pretul final al usii:

 -          usi termopan cu un canat sau doua canaturi cand golul in care se vor monta este mai mic sau mai mare de 1000mm, influentand montarea balamalelor.

-           sunt montate doar deschideri batante pentru Usi exterior si Usi interior din termopan

-           Usile de balcon din termopan se pot deschide si batant dar si oscilo-batant.

-           pentru usile de exterior se folosesc cercevele mari pentru usa termopan cu latime de minim 100mm.

-           pentru usi de interior din termopan sunt folosite cercevele intermediare de fereastra sau cercevele pentru usi termopan de interior cu latime mai mica de 100mm, la usi de balcon  se folosesc in mod normal cercevele de fereastra. 

-           pentru usi termopan de exterior se monteaza o feronerie cu inchidere in 5 puncte  (broasca multipunct) si balamale care sa suporte o greutate de pana la 120kg pe canat (consultati catalogul producatorilor de feronerie referitor la greutatea suportata de balamalele montate pe usi termopan).

-           pentru usi termopan care au o broasca cu bila si un maner in 4 colturi sunt recomandate montarea la intrarea in magazine.

-           pentru usi interior din termopan amplasate la la trecerea dintr-o camera intr-alta dintr-un imobil este recomandata motarea unei feronerii formate dintr-o broasca simpla si balamale care suporta o greutate de pana la 80kg.

 -          pentru usi de balcon se foloseste aceeasi feronerie montata pe ferestre termopan.

-           pentru orice fel de usa termopan se poate monta prag din toc sau prag din aluminu

 -           pentru usa de exterior din termopan confectionarea unui prag din toc asigura o etanseitate superioara si asigura un coeficient de transfer termic apropiat de cel al tocului

 

-           pentru usi de exterior din termopan montate la intrarea in magazine este recomandata montarea fara prag pentru a facilita accesul persoanelor cu handicap sau accesul utilajelor pentru aprovizionare: carucioare, etc ... 

-           pentru usi interior din termopan montate la trecerea dintr-o camera intr-alta ca sa nu fie incomod cat si inestetic se recomanda renuntarea la prag 

 -          pentru Usile de balcon din termopan se monteaza doar cu prag din toc.

 -          pentru usi exterior din termopan se recomandata montarea de sticla antiefractie sau a panelului lambriu.

-           pentru usi interior din termopan deoarece nu este necesara izolarea fonica, termica sau siguranta, clientii prefera sticla simpla sau decorativa.

-           pentru Usile de balcon din termopan se fabrica cu aceeasi sticla ca si restul ferestrelor termopan iar in partea de jos se utilizeaza placa weiss.

Usile termopan de exterior sau de interior pot avea variante constructive diferite. Usile termopan in general sunt montate pentru inchiderile exterioare ale cladirilor sau a teraselor calitati pozitive ca durabilitatea, fiabilitatea si gradul sporit de siguranta, cautate deseori pe piata.

La fabricarea de usi exterior si usi interior cu profil pvc se tine intotdeauna seama de precizia in executare care este data de automatizarea si de controlul productiei dar si de calitatea materialelor folosite la confectionarea de usi exterior si usi interior cu profil pvc.

La montarea de usi pentru exterior si usi pentru interior cu profil pvc exista avantajul inchiderii multipunct. Inchiderea multipunct realizata la montarea de usi exterior si usi interior cu profil pvc solicita atat o presiune constanta pe garnitura cat si o excelenta inchidere prin transmiterea din butuc.

Balamalele folosite la usi exterior si usi interior termopan sunt de maxima importanta pentru un numar de cicluri de inchis/deschis suficient de mare (cca. 25000) fac ca durata de viata a unei usi exterior si usi interior termopan sa fie ridicata. Balamalele montate la usi exterior si usi interior termopan permit reglarea pe cele trei axe de coordonate care ajuta pozitionarea corecta a foii de usa pe rama dar si presiunea pe garnitura.

Butucul de inchidere pentru usi exterior si usi interior din termopan poate fi cu cheie personalizata (unica) si de asemenea care poate fi realizat din materiale antigaurire.

Pragul clasic folosit in dotarea usii pentru exterior si usii de interior din tampalrie PVC este realizat pentru inchidere perfect pe garnitura cercevelei.

Usi exterior, usi termopan, usi interior termopan, termopan, ferestre termopan, gealan, profile pvc.

 

Termopane in rate prin Star BT

Completeaza formularul ACUM
si AFLA PRET SPECIAL
NOTA: Toate campurile sunt obligatorii.
Lucram cu
SUNA ACUM la  0755 749 887